Veelgestelde vragen

Een smoothiefiets is een hometrainer met een blender voorop die, door de kracht van je eigen spieren, verse ingrediënten tot een smoothie blend. De perfecte combinatie van gezondheid, duurzaamheid en sportiviteit dus! En natuurlijk een verfrissende keuze.

Wil je de smoothiefiets los huren? Dan is er geen stroom nodig. De smoothiefietsen worden namelijk aangedreven door de kracht van je beenspieren. Hierdoor is er geen speciale stroomaansluiting nodig, de smoothiefiets is dus ideaal voor elke locatie!

Als je ook een smoothie foodtruck of juicebar wil plaatsen op jouw evenement, dan hebben we wel stroom nodig.

Je kunt zo veel mogelijk smoothies maken als je wilt op de smoothiefiets. Wij bieden super lekkere, verse smoothies aan die de aandacht van jouw gasten trekken door hun leuke kleuren en de unieke manier waarop ze worden gemaakt. Een gezond en verfrissend alternatief voor frisdranken dus!

Bij BlenderBike streven we ernaar om duurzame keuzes te maken, dus serveren wij onze smoothies in bekers van gerecycled materiaal / kartonnen bekers.

Wij raden aan om naast de smoothiefiets ook een smoothiebar of smoothie truck in te zetten, zodat je een compleet plaatje aan kunt bieden. Wij zorgen dan voor een koeling achter de smoothiebar of in de smoothie foodtruck. Als je de smoothiefiets los wilt huren, dien je zelf voor de ingrediënten te zorgen en kun je die natuurlijk ook zelf koelen.

Beide is mogelijk! Wij bieden heerlijke, verse smoothie pakketten aan die gemakkelijk te bewaren zijn in onze smoothie foodtrucks en mobiele barren. Als je deze bij de smoothiefiets huurt, worden de ingrediënten dan ook meegeleverd. Wil je de smoothiefiets los huren en zelf voor de ingrediënten zorgen? Ook dit is mogelijk.

We hebben in de afgelopen jaren bijna elke smoothie gemaakt die je je maar kunt bedenken, dus wij kunnen je zeker advies geven over welke smoothie het beste past bij jouw evenement!

Dat ligt er natuurlijk aan hoe sportief je bent ;). Gemiddeld fiets je in één minuut het verse fruit tot een heerlijke smoothie!

Goede vraag! Naast dat we smoothiebars en smoothie foodtrucks bij jou op locatie kunnen neerzetten, kun je er ook voor kiezen om een losse smoothiefiets te huren. Dit kan al vanaf €75 ,-.

Wij leveren alle smoothiefietsen, smoothiebars en smoothie foodtrucks op jouw gewenste locatie. Het transport, en de op- en afbouw wordt dus volledig door BlenderBike geregeld. Jij hoeft je hier dus geen zorgen over te maken!

Ja! Wanneer je de smoothiefiets samen met een mobiele bar of foodtruck inhuurt, leveren wij gratis een gepersonaliseerde menukaart. Op deze manier maak je een goede indruk op jouw gasten en vergeten ze niet van wie ze deze smoothie hebben gekregen.

Zeker! Wij beschikken over meerdere mobiele barren, en het leukste? Wij kunnen de mobiele bar stijlen in jouw huisstijl met jouw logo. Zo kan alles in thema!

Wij helpen je graag met de keuze voor de lekkerste smoothies voor jouw evenement! Wil je ze een andere naam geven op jouw menu kaart? Ook dit is mogelijk, zo fietsen jouw gasten straks de ‘jouw-bedrijf’-smoothie. Hoe leuk is dat?