De smoothiefiets huren

Verras je gasten door een smoothiefiets te huren! Zo zorg je voor een interactief element op jouw evenement. De smoothiefiets is een echte hometrainer met een blender erop; door te trappen, blenden jouw gasten hun eigen smoothie in elkaar. Huur onze smoothiefiets voor de perfecte traktatie op elk evenement!

Waarom een smoothiefiets huren op jouw evenement?

Onze smoothiefietsen, ook wel shake fietsen, zijn gemakkelijk te huren voor elk soort evenement. Of je binnenkort een beurs organiseert of een gezonde traktatie aanbiedt op de sportdag op school; een smoothiefiets is altijd een goede optie. Je promoot op een sportieve manier een gezonde leefstijl en vitaliteit. Je gasten werken namelijk op een leuke manier aan hun gezondheid en blenden al fietsend hun smoothie tot het perfecte sapje. Een super tof element voor elk evenement!

  • Sportief element op jouw evenement;
  • Gezonde traktatie;
  • Bevordert de vitaliteit;
  • Duurzame keuze;
  • Verse en kleurrijke smoothies;
  • (H)eerlijke producten.

‘’Fiets jij, net als wij, een versnelling harder voor het milieu?’’

Voor vitaliteit en duurzaamheid op evenementen

Laat zien dat je vitaliteit en duurzaamheid belangrijk vindt op jouw evenement. De smoothiefiets huren is een duurzame keuze omdat er geen elektriciteit nodig is, alleen de kracht van je eigen spieren om de blender te laten werken. Daarnaast is het een leuke en interactieve manier om gezondheid en welzijn te bevorderen. Laat je bezoekers of werknemers zien dat je hierover nadenkt en dat jullie bedrijf een versnelling harder fietst voor het milieu. Bevorder een gezonde leefstijl voor jouw gasten met onze verse en biologische smoothies.

Neem contact op

Onze smoothies
Kinderfeestjes Kinderfeestjes
Bedrijfsevenementen Vitaliteitsdag
Sportieve pauze School activiteiten
Bedrijfsevenementen Beursstand
Beursstand Open dag
Familiedag Bedrijfsevenementen
Schoolse activiteiten Sportieve pauze
Familiedag Familiedag
Familiedag Zakelijk congres
Smoothiefiets los huren

Onze smoothiefiets los huren

Wil jij de smoothiefiets los huren? Ook dit is mogelijk bij BlenderBike. Voor kleinere evenementen of kantoren is dit ideaal. De smoothiefiets neemt niet veel ruimte in beslag, maar brengt toch een sportief en gezond element naar jouw evenement. Wij leveren de smoothiefiets, en jullie regelen de ingrediënten en het personeel zelf.

Smoothiefiets huren met mobiele bar of foodtruck

Liever een totaalpakket afnemen en alles tot in de puntjes geregeld hebben? Wij komen met de smoothiefietsen en één van onze foodtrucks of mobiele barren naar jou op locatie. Zo maak je nog meer indruk op je gasten en zorg je voor een complete ervaring.

Wij leveren personeel, de smoothie ingrediënten, de truck of bar en natuurlijk de smoothiefietsen. En jij? Jij zorgt ervoor dat al je gasten een smoothie komen fietsen. Zo maken we er met elkaar een gezond en kleurrijk feestje van!

Offerte aanvragen