Duurzaam

Onze smoothies shaken zonder stroom

De meest duurzame keus voor jouw evenement is een smoothiefiets huren. Onze smoothiefietsen werken namelijk op de kracht en inspanning van jouw gasten. Er is dus geen stroom nodig om de smoothiefietsen aan te drijven, dus je hebt geen stroomaansluitingen nodig. Perfecte combinatie dus! Op welk evenement shake jij je eigen smoothie door te fietsen? Laat ons je helpen met het maken van de beste en meest duurzame keuze!

Gezonde producten met een duurzame missie

BlenderBike is onderdeel van Açaí Events, en samen streven we naar een betere wereld. Dit doen wij door onze gezonde producten op een toegankelijke manier op elk evenement te serveren. Wij zijn ontstaan binnen het zogenoemde NWFP-project. Daarin wordt de bevolking van het Braziliaanse Amazone-gebied gestimuleerd om zonder houtkap haar omgeving duurzaam te exploiteren. Door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) draagt BlenderBike hierdoor bij aan het beschermen van het regenwoud.

Gezonde voeding op evenementen

Toen 15 jaar geleden onze juices en smoothies werden geïntroduceerd op evenementen, geloofde niemand nog echt in ‘gezonde voeding’ op festivals. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen cateraar die vernieuwende smoothies en juices vers serveert, met onze innovatieve smoothiefietsen. De ingrediënten van onze smoothies worden rijp geplukt in het Amazone gebied en behouden, door slimme transport keuzes, hun voedingswaarden. De smoothies zijn dus niet alleen heerlijk, maar ook super gezond!

De duurzame keus voor jouw evenement

Duurzaam maatschappelijk ondernemen doen we ook door ons eigen afval te sorteren. We gebruiken 100% recyclebare verpakkingen en werken bovendien zoveel mogelijk samen met lokale en betrokken ondernemers. Onze smoothies worden dan ook geserveerd in kartonnen bekers.Op welk evenement zet jij de smoothiefiets neer? Laat ons je helpen met het maken van de beste en meest duurzame keuze!