Foodtruck

Een smoothie foodtruck op locatie zorgt gegarandeerd voor dat stukje extra beleving op jouw evenement of feest. Bij BlenderBike beschikken we over vier verschillende foodtrucks. Deze trucks hebben allemaal een andere uitstraling, zodat jij de perfecte foodtruck kunt kiezen voor jouw evenement.

Smoothie foodtruck op locatie

Van op kantoor tot op een beurs; onze smoothie foodtruck zorgt op elke locatie voor een gezellig festival gevoel. Wat voor evenement je ook wil organiseren, wij maken er een kleurrijk feestje van! BlenderBike streeft ernaar om op kleine én grote evenementen een gezonde touch toe te voegen. Wij zetten de smoothie foodtruck op de juiste locatie neer en regelen de op- en afbouw, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het evenement.

Kies één van onze smoothiefoodtrucks voor op jouw evenement

Smoothiefiets en smoothie foodtruck verhuur

Wil je jouw gasten ook de optie geven om los een smoothie te kopen zonder dat ze hiervoor een inspanning moeten leveren? Verkoop smoothies (of deel uit;)) vanuit één van onze foodtrucks. Met de foodtruck ziet het er nóg gezelliger uit op jouw feest of evenement en geef jij dat extra festival gevoel aan jouw gasten. Zet de smoothiefiets voor de foodtruck en geef je gasten een complete ervaring.

Neem contact op

Fruit bowls aanbieden op evenementen

Naast de smoothiefietsen, kun je bij ons ook terecht voor heerlijke voedzame fruitbowls. Organiseer je een evenement of beurs die een hele dag duurt, zorg er dan voor dat je gasten gezonde voeding binnen krijgen. Laat je gasten naast dat ze hun eigen smoothie kunnen fietsen, ook genieten van onze fruitbowls. Onze kleurrijke bowls, zoals de Açaí Bowl of de Pitaya Bowl, zijn super voedzaam en gezond. Hét perfecte ontbijt of tussendoortje dat we vanuit onze foodtrucks en mobiele barren serveren.

Waarom wil jij onze smoothiefietsen huren in combinatie met onze smoothie foodtrucks?

  • Echte eye-catcher;
  • Gezond feestje;
  • Focus op vitaliteit;
  • Duurzame en bewuste keuze;
  • Toffe smoothie foodtrucks;
  • Te gekke ervaring.

Offerte aanvragen

Referenties