Smoothiebar

Naast onze smoothiefietsen, kun je je evenement nog completer maken door er een smoothiebar naast te zetten. Deze mobiele bars zijn een geweldige optie om de aandacht te trekken naar jouw smoothiefiets.

Onze juicebar is niet zomaar een bar. Het is een volledig gepersonaliseerd pronkstuk dat we speciaal aanpassen aan jouw wensen. We bestickeren de bar met jouw logo en huisstijlkleuren, zodat het een verlengstuk wordt van jouw merk. Of we voegen een leuke boodschap toe voor jouw familie of toekomstige klanten. Op deze manier val je op en maak je direct indruk op jouw gasten.

Smoothiebar op locatie

Of je nu een vitaliteitsdag organiseert op kantoor, een zakelijk evenement of een sportdag op school, met de smoothiebar zit je altijd goed. Onze smoothies zijn bij zowel jong als oud een hit! Achter de bar kun je de smoothies alvast voorbereiden. Zo heb je alle ingrediënten die nodig zijn op één plek om jouw gasten de lekkerste smoothies te serveren. Wij regelen de gehele op- en afbouw van de mobiele bar. Jij hoeft alleen de plek aan te wijzen en wij zorgen dat de smoothiebar op de juiste locatie terecht komt.

 

 

De ‘Jouw-Bedrijf’ Smoothie op jouw zakelijke evenement

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een op maat gemaakte smoothie die jouw bedrijfsnaam draagt. Samen met jou creëren we de perfecte smaakcombinatie die jouw bedrijf vertegenwoordigt. We noemen hem de ‘jouw-bedrijf’-smoothie. Is jouw bedrijfskleur oranje? Geen probleem! Wij serveren verschillende oranje smoothies die perfect passen bij jouw huisstijl. Denk aan heerlijke combinaties met sinaasappels, wortel, mango en meer. Zo zorgen we ervoor dat elke smoothie niet alleen een genot is om te drinken, maar jouw bedrijf ook visueel representeert.

Menukaart design in jouw stijl

Een mooi vormgegeven menukaart is essentieel voor een stijlvolle presentatie. Daarom ontwerpen wij de menukaart ook helemaal in jouw huisstijl, helemaal gratis. Van fonts tot kleuren en van logo’s tot unieke namen voor de smoothies: alles wordt afgestemd op jouw evenement.

Neem contact op

Maak van jouw evenement een gezond succes

Met onze gepersonaliseerde mobiele bar, op maat gemaakte menukaarten, smoothie bekers met jouw logo en de unieke ‘jouw-bedrijf’-smoothie én natuurlijk met onze smoothiefiets, maken wij van jouw evenement een groot en gezond succes!

  • Stimuleren van vitaliteit;
  • Duurzame keuze;
  • Kleurrijk feestje;
  • Gezonde voeding op jouw evenement;
  • Interactief element;
  • Gehele aankleding in jouw stijl.

Neem contact op