Verse smoothies op elk evenement

Smoothies in alle kleuren, soorten en maten; Blenderbike maakt van elk evenement een kleurrijk feestje! Onze smoothies zijn gemaakt van (h)eerlijke en verse ingrediënten, rijp geplukt uit het Amazone gebied door lokale boeren. Ze zijn dus niet alleen lekker, maar ook goed voor het ondersteunen van lokale ondernemers.

Referenties

Onze kleurrijke Smoothies

Een lust voor het oog! Maar ook voor de maag ;). Wij hebben verschillende soorten smoothies die op de smoothiefiets gemaakt kunnen worden, allemaal boordevol vitaminen en mineralen. Is het thema van het kinderfeestje Barbie? Ga dan voor de Love Smoothie! Zijn jouw bedrijfs kleuren groen en oranje? Serveer dan The Green en de Vitamin Booster op jouw zakelijke evenement!

Love Smoothie

Love is in the air! Onze love smoothie is een smoothie waar iedereen van houdt. Hij wordt met liefde gemaakt van aardbei, banaan en appel. Super verfrissend dus! Door de roze kleur is het een echte eyecatcher op jouw evenement. Fiets jij deze met liefde in elkaar op de smoothiefiets?

The Green

En óf die groen is. Deze smoothie zit bomvol gezonde voedingsstoffen en bestaat uit allemaal groene ingrediënten, zoals spinazie, avocado en appel. Maar het ingrediënt dat de smoothie echt van haar groene kleur voorziet, is spirulina. Dit is een groen zoutwateralgje dat bomvol eiwitten, mineralen en vitamines zit en die sporters en foodies veel gebruiken. Groen, groener, groenst dus!

Vitamin Booster

Mango, appel en acerola: onze Vitamin Booster. Maar wat is acerola eigenlijk? Acerola zit vol met vitamine C en is daarom een antioxidant die je weerstand ondersteunt. Het wordt ook wel een West-Indische kers genoemd, en is in combinatie met mango en appel de perfecte vitamine booster! Serveer jij deze op je volgende evenement?

Coco Loco

De gezonde versie van een Piña Colada; het kan! Als je een slokje neemt van deze smoothie, waan je je in het zonnetje op een tropisch eiland. En wie wil dat nou niet! Gemaakt van kokos, ananas en appel en helemaal perfect wanneer je hem serveert in een kokosnoot, want ook dát kan. Eerst natuurlijk wel nog even trappen…

En meer…

Zit jouw perfecte smaakcombinatie er nog niet tussen? Geen probleem! Wij hebben meerdere juices die wij samen met de smoothiefiets en foodtruck of mobiele bar kunnen leveren op jouw evenement. Wil je bijvoorbeeld een oranje smoothie omdat je bedrijfskleur oranje is, of je een Koningsdag evenement organiseert? Kies dan voor onze vitamine booster of een andere smoothie met mango of sinaasappel! Voor meer mogelijkheden, neem contact met ons op.

Neem contact op

Over Acai Events