Duurzaam, gezond, kleurrijk en sportief; dat is BlenderBike!

Al 15 jaar zijn wij specialist op het gebied van smoothies en fruit. Met onze foodtrucks, mobiele barren en smoothiefietsen rijden we heel Nederland door om gezonde voeding aantrekkelijk te maken op evenementen. BlenderBike is onderdeel van Açaí Events en samen zijn we vooruitstrevend in duurzaamheid en stimuleren we vitaliteit.

Bevorder vitaliteit met de smoothiefiets

We geloven dat door gezonde voeding aan te bieden aan bedrijven en evenementen, de vitaliteit onder de bevolking wordt bevorderd. Evenementen voor jong en oud, bedrijfsevenementen, vitaliteitsdagen op kantoor, en beurzen bieden een unieke gelegenheid om deze visie te realiseren. Vanuit deze visie is dan ook de smoothiefiets ontstaan. Het is dé duurzame en sportieve keuze voor elk evenement!

(H)eerlijke en verse ingrediënten

Daarnaast worden onze smoothies gemaakt met (h)eerlijke en verse ingrediënten, rijp geplukt uit het Amazone gebied door lokale boeren. Ze zijn dus niet alleen heel lekker, maar ook goed voor onze wereld. Zo streven we ernaar om iedereen een kleurrijke en milieubewuste keuze te bieden voor hun cateringbehoefte.