De smoothiefietsen op de dag van de duurzaamheid

Of je nu zelf een duurzaamheidsdag organiseert voor je medewerkers of collega’s óf meedoet met de jaarlijkse dag van de duurzaamheid; het is goed om te denken aan milieuvriendelijke initiatieven. Niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook de faciliteiten op deze dag moeten natuurlijk duurzaam zijn. Wij bieden de perfecte oplossing; de smoothiefiets!

De dag van de duurzaamheid, wat is het?

Jaarlijks worden er door talloze bedrijven, verenigingen en scholen activiteiten rondom duurzaamheid georganiseerd. Denk hierbij aan workshops over recycling, acties om de wereld groener te maken, tips voor een duurzaam leven of duurzame deals. Duurzaamheid speelt ieder jaar een steeds grote rol in onze samenleving en als bedrijf is het ook zeker goed om hier aandacht aan te besteden.

Hoe organiseer je een duurzaamheidsdag?

Organiseer workshops, laat je personeel kennis maken met alle duurzaamheidsinitiatieven die er bij jullie op kantoor zijn of doe mee aan een duurzame actie. Het is natuurlijk ook het ideale moment om een duurzame teambuildingactiviteit te organiseren. Maak er een tof evenement van met workshops en een lezing, zodat je collega’s deze dag niet meer zullen vergeten en een positieve associatie hebben met het bevorderen van de duurzaamheid.

Zelf je smoothiefietsen op de duurzaamheidsdag

Om de dag nog leuker te maken, kun je smoothiefietsen neerzetten. Onze smoothiefietsen bieden niet alleen een leuke en interactieve ervaring, maar zijn ook volledig duurzaam. De smoothiefietsen werken namelijk op menselijke kracht. Ze hebben dus geen externe stroom nodig, waardoor ze een milieuvriendelijke en energiezuinige optie zijn voor evenementen.

Duurzaamheid én de vitaliteit en gezondheid bevorderen

Naast dat de smoothiefietsen duurzaam zijn, is het serveren van gezonde smoothies een leuke manier om de vitaliteit van je medewerkers te stimuleren. Op een unieke manier fiets je zelf je smoothie in elkaar en kom je in beweging.

Wij vinden de duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven, scholen en verenigingen een onwijs positieve trend. Zelf zijn we ook veel bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen doordat we ernaar streven onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We erkennen de rol van vitaliteits- en duurzaamheidsinitiatieven binnen bedrijven en ondersteunen jullie graag!

Neem contact op